Sådan sammenlignes personlig kreditlinje

Hvad er et personligt lån? Et personligt lån er en form for sikret lån, der er forlænget mod egenkapitalen i et hjem eller ejendom. Denne form for lån kan tilbagebetales fuldt ud inden for fem år og skal betales inden for 20 år eller derunder. Home egenkapital linjer eller personlige kreditlinjer er alternativer til gammeldags sikrede lån.

Hvem ville drage fordel af en personlig kreditlinje? Hvis du er i markedet for et hjem forbedring eller andre forbrugsvarer forbrugsvarer, en kreditlinje kan være din bedste løsning. Med en sikret kreditlinje, vil du sandsynligvis få en lavere rente, end hvis du får et lån til boligforbedring eller andre større køb, der kan kræve en fem til tyve år tilbagebetaling plan. Derudover, hvis værdien af din kreditlinje er mindre end værdien af det, du køber, vil du give afkald på de store rentebetalinger, som du ville have til at gøre på et lån af denne værdi. Nederste linje: en sikret kreditlinje kan være den bedste mulighed for at købe store og / eller forbrugsvarer.

Hvem ville drage fordel af et hjem egenkapital kreditlinje? Du ønsker måske at bruge et hjem egenkapital kreditlinje til at finansiere store-billet køb. I dette tilfælde er din egenkapital det beløb, dit hus er værd minus det beløb, du stadig skylder på din eksisterende realkreditlån. Så hvis du kan udbetale de penge, der er nødvendige for at købe et køretøj, tage en tur eller åbne en ny sved lækager, vil du have pengene. Ulempen ved denne finansieringsmetode er, at ens kreditværdighed kan få renten til at stige, og størrelsen af lånet og lånet sigt kan være lavere, end det ville være med et traditionelt sms lån, hvis du har dårlig kredit.

Sådan sammenligner du personlig kreditlinje renter og vilkår

Gør lidt forskning først. Dette vil give dig en ganske god idé om, hvad kreditkortselskaber tilbyder på deres nuværende og fremtidige tilbud. Hvis du vil bestemme den aktuelle pris og de aktuelle vilkår for dit kreditkortselskab, skal du se på månedlige og årlige gebyrbeløb. Kontroller også, hvor længe kampagneperioden varer, og hvad den nye pris er efter kampagneperioden udløber.

Tjek det med småt på tilbudte kreditkort. Se efter ekstra gebyrer. Der kan opkræves et gebyr for forsinket betaling eller over grænsen.

Virksomheder er ikke forpligtet til at offentliggøre alle vilkårene skriftligt, men dette forhindrer dig muligvis ikke nødvendigvis i at få et kort, der tilbyder sådanne funktioner i første omgang.

Det kan være fristende at tillade en virksomhed at køre en kredit check, men dette kan ikke være i din bedste interesse. Selv om kreditkontrol er helt legitime og forsigtige foranstaltninger, der skal træffes, kan de udgøre en grad af fare, som bør undgås. Som hovedregel må du ikke give nogen adgang til dine kreditoplysninger på dit forretningssted eller sociale indsamlingssted undtagen for at kontrollere dine kreditoplysninger til et bestemt formål. Da oplysningerne kan omfatte din kredit score, er det klogt at træffe en beslutning konfronteret med den virkelighed, at i under visse omstændigheder, kan det være en fordel at tillade nogen at få adgang til din kredit. Men først skal du afgøre, om risiciene opvejer de potentielle fordele.

At få en personlig kreditlinje er ikke bare dyrere; det kan også være meget mere risikabelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.