Lær at lytte til lydbøger med din iPhone, iPod eller en anden lydenhed

Hvis du har været på udkig efter en gratis lydbog download, er jeg sikker på du er løbet ind i nogle problemer forsøger at finde en. Sure, der er en masse gratis bøger derude, men hvordan kan du vide, hvilke der er gode? Du kan bruge timer på at prøve tilfældige gratis lydbøger, i håb om at du kan lide dem nok til at holde sig til dem på lang sigt. Den gode nyhed er, at du kan undgå alt dette og bare lytte til lydbøger lige gennem et lydbogsprogram.

Den mest oplagte måde at komme i gang med dette på er at gå til dit lokale bibliotek og tjekke nogle af de bøger, de har i gratis lydbøger. Chancerne er, hvis bogen er i et format, der er acceptabelt for en iOS-enhed, skal den fungere på en iPhone, iPod Touch eller iPad. Nu ved jeg, du tænker “men hvad med at lytte til lydbøger på min iPhone?” Det er her geniet af Apples tilbud kommer ind i billedet.

Lad os sige, at du elsker bøger fra din yndlingsforfatter, men er tvunget til at bruge din iBook-læser til at læse dem. Hvordan ved du, hvilke lydbøger du skal lytte til? Dit lokale bibliotek kan have et stort afsnit om lydbøger. Men vil det være den rigtige lydbog for dig? Måske er det en roman. Måske er det en thriller.

Med en iBooks-app skal du bare trykke på det relevante afsnit. Det har alt hvad du har brug for, og du behøver ikke at søge gennem tusinder af bøger for at finde ud af, hvilke lydbøger du vil lytte til. Det gør livet meget lettere! Alt hvad du skal gøre er at skrue op for lydstyrken og begynde at lytte.

Du kan også vælge at afspille en hvilken som helst lydbog direkte via din iOs-enhed eller endda vælge at lytte på forskellige sprog. For at gøre dette skal du blot vælge dit sprog fra “sprogindstillingerne” på din enhed. Når du har valgt dit sprog, kan du vælge en bestemt lydbog. Derudover, hvis du vil lytte på mere end et sprog, vil du også være i stand til at gøre det!

Endelig, hvis du er en hyppig rejsende, kan du ikke være i stand til altid at medbringe din yndlingsbog med dig. Hvis du rejser ofte, især hvis det er for erhvervslivet, vil du ønsker at sikre, at du altid har nogle gode lydbøger til rådighed til at lytte til, mens du er væk. Et online site tilbyder gratis lydbøger, som du kan downloade direkte til din enhed. Skønheden i denne mulighed er, at du kan bruge din iPhone, iPod eller anden lydenhed, ligesom du ville gøre med din computer eller tablet.

Comments are Disabled