De fem ting du skal gøre, før du kan begynde at sælge på Ebay

Mange mennesker gør en fuld tid leve på eBay. Det er ikke kun muligt, men det er også ganske let, når du ved hvad du gør. Nogle mennesker bare gør lidt ekstra penge gennem eBay auktioner simpelthen fordi det er sjovt – det bliver en hobby.

Uanset om du blot ønsker at sælge nogle gamle emner liggende omkring dit hus, eller du ønsker at opbygge en virksomhed ved at blive en PowerSeller, er der fem ting du absolut skal gøre, før du kan begynde at sælge på eBay.

1. du skal registrere. Begynder ved at registrere dig som medlem af eBay.

Denne registrering er gratis, og det vil tillade dig at deltage i auktioner – som en køber. Så snart du har gennemført din registrering som køber, kan du registrere som en sælger blot ved at logge ind på din eBay konto og klikke på fanen ‘Sælge’ øverst på siden. De oplysninger, du vil angive er meget grundlæggende oplysninger, men som en køber, skal du angive et kreditkortnummer, eller tilmelde dig en paypal-konto.

2. tilmelde dig hos paypal.

PayPal er blevet en af de mest populære betaling gateways på internettet. Dette websted giver folk til at overføre penge fra deres bankkonti eller kreditkort, og at overføre penge fra en Paypal konto til en anden. Tilmelding er ganske let, men du bliver nødt til at bekræfte din konto med en checkkonto, og du kan eventuelt tilføje et kreditkort konto. PayPal er meget sikker. Så længe du ikke give din adgangskode til nogen, skal du ikke nogen problemer.

PayPal er ikke forpligtet til at tilmelde dig med eBay, men det er stærkt anbefales. Dette vil tillade dig at give din købere flere betalingsmuligheder. Tilmelding med Paypal er gratis.

3. finde emner til at sælge. Du kan allerede elementer, du vil sælge.

For eksempel, hvis du for nylig har renset ud dit loft eller din garage, have du sandsynligvis tonsvis af ting, du skal slippe af med. Nogle emner vil ikke sælge godt på eBay, mens andre vil sælge som varmt brød! Så lidt forskning for at se, hvad sælger godt før du konfigurerer nogen auktioner.

Du kan også finde elementer til auktion ved at gå til værftet salg omkring dit område.

Mange eBay PowerSellers sælge helt nye varer via drop rederier samt. Det er bare et spørgsmål om fastsættelsen af hvordan du ønsker at drage fordel af eBay, og hvilke varer der er hot sælgere.

4. Opret din auktion. Når du er tilmeldt, og du er klar til at opsætte din auktion har eBay en form for dig at udfylde.

Her, vil du finde ud af, hvordan du vil sælge produktet. Du kan vælge at sælge en gruppe af varer, eller blot en vare. Vil du have en liste over kategorier at vælge imellem, og disse kategorier bestemme hvor din vare er opført på eBay. At vælge den rigtige kategori for din vare er afgørende – dette er, hvordan folk vil finde din auktion.

Du skal vælge en titel til din auktion. Du vil bruge din titel til at fange købers øjne. Kommer op med en stor overskrift er ikke altid let, og det kræver nogle tanker. Kig på nogle tidligere vellykkede auktioner at få nogle ideer. Sørg for at følge Ebay’s retningslinjer for titler!

Sørg for at du bruger formularen til at tilføje så mange oplysninger om dit emne som muligt.

Jo flere oplysninger du kan medtage, jo mere succesfuld bliver din auktion.

Kig på historien om seneste auktioner for varer ligner jeres. Disse oplysninger vil hjælpe dig med at bestemme din titel, dit beskrivelse og endda din mindstepris. Mindsteprisen er den absolut laveste budbeløb, at du er villig til at acceptere.

Du vil blive tilladt at inkludere billeder af dine emner, og det er meget vigtigt, at du gør det.

Sørg for, at billederne er klar, og tag flere forskellige skud fra forskellige vinkler. Billeder vil bidrage til at gøre dit bud mere vellykket. Mange tilbudsgivere vil ikke engang se på auktioner, der ikke indeholder billeder.

Du vil også nødt til at fastslå, hvor lang tid din auktion vil køre. Gør ikke den auktion for kort-give tilbudsgiverne tid til at finde dit element og placere deres bud – men på samme tid, ikke gøre det for længe. Kraft tilbudsgivere til at handle ved at få deres bud før auktionen lukker!

eBay har mange opgraderingsindstillingerne, der vil gøre din auktion mere mærkbar.

Afhængigt af mindsteprisen for din vare, kan det godt betale sig at drage fordel af disse opgraderinger til få din auktion bemærket lettere.

5. kommunikere med din tilbudsgivere.

Kontroller, at du overvåger din auktion, og holde kommunikationslinjerne din tilbudsgivere er åben. Tilbudsgivere får spørgsmål om det emne, du sælger. Sørg for at du svare på spørgsmål og kommentarer i tide.

Tænk på dig selv som en butiksindehaver, og svare til tilbudsgiverne, ligesom du ville til en kunde, der stod i din butik!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.