ATVing for hele familien

Siden deres introduktion til offentligheden flere årtier siden, er ATV’er blevet stadig mere populære. De er meget tiltalende for ryttere på grund af mængden af spænding man føler som de er ridning. Mennesker er nu opdager, at hele familien kan nyde spændingen ved ATV. På den negative side, men mennesker er ofte skadet under ATVing, og på grund af dette, det er af afgørende betydning, at voksne gøre alt, hvad de kan for at sikre sikkerheden for både sig selv og deres børn.  

For at drive en ATVsafely, skal man være stærk, dygtig, og mest vigtigt, modne. Dette er grunden til, at børn, der er yngre end 16 år bør aldrig fungere en ATV. Voksne må ikke glemme, at det også kræver styrke og udholdenhed til at være en passager. En rytter, der sidder bag føreren skal kunne holde stramt i en lang periode. Ofte, skal de holde på mens ATV går over meget ujævn jorden med høj hastighed. En tommelfingerregel er, at ethvert barn, der er yngre end seks år gamle aldrig få lov til at ride som passager på en ATV. 

Det er nok ikke overraskende at opdage, at hovedskader er en af årsagerne til både død og alvorlig skade på ATV’er. Disse alvorlige skader opstår normalt, når ATVers crash, falder eller vælte mens du flytter. Det bør erindres, at børn også kan blive såret, hvis de er trukket af en ATV i vintermånederne, mens de er på en slæde, rør, dæk eller anden enhed, der er ved at blive trukket af en ATV. I Canada viser statistikker, at fire børn under 16 år af alder dør i fritidskøretøj relaterede ulykker hvert år.

Så spørgsmålet bliver: Hvordan kan ATV’er anvendes sikkert, således at de er nød af hvert medlem af familien, der er gamle nok til at gøre det? Sker din familie at eje en ATV, være sikker på, at ingen under 16 år nogensinde får lov til at køre den. Igen, det er uhyre vigtigt, at du aldrig tillade nogen børn yngre end seks år for at ride som passagerer. Hvis du er en forælder, der ejer og driver en ATV, overveje at følge disse regler til at være en glimrende lejlighed til model type af sikker adfærd du ønsker dine børn til at vise.  

Før du hovedet ud på din ATV eventyr, være sikker på at være forsigtig, når brændstofpåfyldning ATV. Burns er muligt, og du vil undgå dem. Sørg for at bruge metoderne ordentlig hejse når lastning ATV’er og slukker trailere. Dette vil hjælpe dig med at forhindre stammer og knuse skader. Sørg for, at du tjekke vejrudsigten, før du går. Det er nok ikke en god ide at vove sig ud, hvis en voldsom storm er under opsejling. Sørg også for, at du kontrollere tilstanden af stier. Afhængigt af hvordan bjergrigt område, hvor du vil blive ATVing er, kan du vurdere, om der er fare for en ulykke. Om vinteren, altid være sikker på at undgå ATVing på is, hvis du ikke er 100% sikker på at isen er meget tyk.  

Du bør også kunne identificere tegn på hypotermi hvis du er ATVing om vinteren, og ved hvad de skal gøre, hvis det sker. Sørg for at du altid rejser med det rigtige udstyr. Du vil gerne have velisoleret beskyttelsesbeklædning, såsom beskyttelsesbriller, vandtætte dragter og handsker og gummi-bund støvler. Selvfølgelig, du har brug for for at sikre, at alle, der vil ridning iført en hjelm, der er godkendt til ATVing. En anden ting du kan gøre for at sikre sikkerheden for dig og din familie er tilknyttet farvestrålende antenne flag til din ATV. Du vil helt sikkert gerne gøre dette hvis du kører i et meget kuperet område.  

Selvfølgelig er det vigtigste du kan gøre for at sikre din families sikkerhed at køre forsigtigt. Brug visdom og forsigtighed. Hvis du har fulgt de foregående retningslinjer, vil du finde, at ATVing er en meget spændende sport, der kan nydes af medlemmer af hele din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.